Tufft som tusan, men nu är det gjort!

on

Planen för veckans vardagar var som bekant att tömma källaren, ett jobb vi visste skulle vara jobbigt och kanske inte helt enkelt att se positivt på hela tiden. Det var än tuffare än vi trott, så väl fysiskt som mentalt. Det fanns en hel del gammalt där nere, alltså saker som påminde om allt från barndom, roliga ögonblick till tider då det varit betydligt tuffare under våra 20 år tillsammans. Tina har gjort en heroisk insats. Det har plockats, sorterats, körts till nya stället, till tippen och plockats ut i container om vart annat. Vill påstå att vi är ett grymt team som efter 20 år ganska väl känner när det är dags att gå undan av olika anledningar. Det gör att trots att det var tuffare än vi räknat med så har vi hållit humöret fantastiskt bra. Källare är klar så när som på tvättstugan, den ska så klart användas ända fram till slutet. En fråga vi måste ställa är: Om man nyss firade 13 år som gifta och hittade oskickade tackkort från Bröllopsfesten, ska man då skicka dem nu eller ska man hoppa över helt? Man skulle ju kanske kunna skylla på Posten… Om du sitter och väntar på ditt kort så hojta till, det kanske finns här:-)
Tack vare att vi har och följer en plan så kan vi med gott samvete ta ledigt från flyttbestyren idag, det är nämligen planen. Om vi sedan åker till nya huset och river lite så gör vi det för att vi vill, inte på något sätt för att vi måste. En skön känsla.
Gällande bygget så har det verkligen hänt saker under veckan. Den oinredda övervåningen har börjat få liv. Rummen är uppreglade vilket gör att man kan börja föreställa sig hur det ska bli. Alla tre barn får sovrum som är mellan 14-16 kvm stora vilket känns helt ok. Ska bli skoj att visa E2 som kommer hem från en minisemester i Göteborg och Malung tillsammans med mormor och morfar imorgon söndag. Tror hon kommer att gilla det hon får se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s