Vilken klassiker!

on

Lördag och fritt från flyttbestyr, vad passar då bättre än att åka till Vansbro och årets upplaga av Vansbrosimningen? För min del som supporter och publik, för Tinas del som deltagare. För Tinas del dessutom sista delen i hennes Svenska Klassiker!  En häftig bedrift av en heltidsjobbande trebarnsmamma med en massa andra järn i elden. Hon har bevisat för sig själv och många andra att det går att genomföra ESK med balans, sunt tänkande, och så klart en hel del träning. Jag har varit med och genomfört Lidingöloppet och Vätternrundan med henne, i övrigt har jag varit supporter. Det är fascinerande hur hon alltid lyckas hålla humöret uppe trots tuffa förhållanden. Hon är en energispruta och glädjespridare av rang, det kan jag lova! En mer utförlig racerapport hoppas jag att Tina själv kan bjuda på här vad det lider. Kan dock redan nu säga att det för henne var en mental kamp att ge sig ner i det mörka vattnet tillsammans med en massa andra människor (och okända djur), hon har något som närmast kan liknas för fobi för dessa mörka vatten, men du klarade det älskling, starkt!
Det häftigaste av allt är hon ska tillbaka idag för att simma tjejsimmet. Vilket innebär att hon under samma period som hon gjort klassikern och gjort en tjejklassiker. Frågor på det:-)
För min del innebär söndagen att det är dags för lite flyttbestyr igen, den här gången är det kontoret som ska packas ner i lådor. Det konstiga är att jag ser fram emot det, det känns så fantastiskt bra att göra detta, det ger mig energi.
Det innebär att om allt blir som det är tänkt idag så har vi följande på schemat:
Långpromenad med Katching, Tina till Vansbro för att simma, kontoret plockas ihop, gräsklipparen fixas med nya knivar, Emil kommer hem från en domarweekend i Smedjebacken, Emma kommer hem från en 5-dagars i Göteborg och Malung, 15-20 km löpning för mig samt lite vanligt fix och trix här och på Edshult. Avslutningsvis gissar jag att det blir fotbolls-EM. Känns som en bra dag som inte ska behöva kännas långtråkig!

 

3 kommentarer Lägg till

 1. Madelene Holst Dyrsmeds skriver:

  Bra jobbat Tina! Vi genomflrde crawlkursen tillsammans i höstas!

  Jag startade i startgrupp 12 och det ser ut som att du också gjorde det. Det blev ett ganska tufft väderomslag på sista kilometern! 😉

  Gilla

 2. tinaerlman skriver:

  Tack Madelene! Jag tyckte att jag kände igen dig under uppvärmningen, men var inte säker 🙂 jag simma inte en meter crawl … Men borde ha testat för idag är insidan av knät ömt. Hur gick det för dig? Kändes det bra? //vänligen Tina

  Gilla

 3. Madelene Holst Dyrsmeds skriver:

  Aj då! Hoppas att knät blir bättre snart! Det gick bra! Jag crawlade så mycket jag orkade under loppet och pärsade med 16 minuter så jag är såklart jättenöjd!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s