Ibland måste planen justeras

on

Jag tjatar om att planera och prioritera, det är nyckeln till framgång tror jag. Det är för lätt att ”inte hinna” saker annars. Vi planerar för att få till jobb, flytt, tid med barnen och träning. Vi är ganska strikta när det gäller dessa saker. Ett rum om dagen var planen, med vissa dagar utan något flyttjobb alls. Ibland skiter det sig dock, igår var en sådan dag. Det dök upp saker som gjorde att vi helt enkelt inte fick till nedpackning av hall som stod på schemat. Vad händer då? Planen spricker och allt går åt helvete? Nej, precis tvärt om vill jag påstå. Utan plan hade det lätt blivit riktigt rörigt i huvudet när dagar går utan att saker man tänkt göra blir gjorda. Men med en bra plan är det förhållandevis enkelt att sätta sig och göra korrigeringar i planen som gör att man snart är på banan igen. Vi har nu flyttat om lite i planen och allt känns ganska lugnt igen. Anledningen till att det sprack i går är flera, dock anledningar som gör det värt att planera om. Dagens plan lyder då som följer:
Efter att detta inlägg är skrivet blir det en långpromenad med Katching, därefter blir det jobb för mig och förmodligen tvätt och flyttpackning för Tina. Efter avslutat jobb för mig blir det nog en resa till IKEA för att få till det sista med köksbeställningen, hämtning av E3 som varit ett par dagar hos mormor och morfar, samt träning. Därefter avslutas nog projktet ”packa ner hallen i lådor”. Detta innebär att vi kommer dela på oss för att få till allt. Det vi vet är dock att runt 21 i kväll så kommer vi kunna sätta oss ner och sammanfatta en bra dag, det är i alla fall planen.
Vad vill jag då ha sagt med det här inlägget? Jo, att det inte alltid blir som man vill, att det inte alltid går som man tänkt sig. Men att det alltid går att göra om och hamna på banan igen. Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s