Snart dax att campa

Dagarna rullar på och även om man tycker att ett rum är väl inget att tömma så har jag märkt att det är helt sjukt vad mycket saker man har men även vad många saker som används i ens vardag ”även” om man inte trodde det. Igår var det hallen som blev fixad och jag kan inte annat än le när jag i min enfald trodde att det mesta skulle vara mössor och jackor etc men har faktiskt hittat både flaggor, pimpelspön och böcker i detta utrymme – vi kan verkligen samla och lägga saker på konstiga platser. När vi gick igenom byrån som står i hallen samt flyttade den till en container så kändes det superbra, men när vi kom tillbaka från hundpromenaden på kvällen så saknade Katching byrån… Han stod och väntade så fint där byrån hade stått (jag brukar ofta ge honom en godis när vi kommer in från en prommis) ja vissa saker kanske man inte trodde att man använde oftare än vad man gör. Har förstått att det är nu det börjar det pyssliga. Att man har saker nedpackad i en låda som fått sin plats i en container men som behövs av olika anledningar. Har börjat ladda mentalt för att se det komiska i detta men nog kommer man bli galen av att alltid leta efter saker – men det gäller att sätta upp en målbild, när allt är klart någon gång i höst så kommer det bli underbart.
För övrigt igår så kom två sms om leveranser till bygget, dessa ska få plats på något sätt tills de ska installeras i rätt rum. Vi mätte även hur stor soffa som kan få plats i vardagsrummet, där hittade vi en lösning. Vår kluring vad gäller köksbord är fortfarande under arbete. Det har kommit upp en del väggar i E2&E3 rum vilket är häftigt, jag får då en känsla över hur det kommer att bli. Olika tankar bollas och den senaste var om vi ska ha kvar spaljén eller inte. Man kan lätt säga att vi bollar och klurar och det är alltid lika spännande.
Har dock svårt att se mig själv som campare i vårt nya hus i x antal veckor men det är kanske det som är tjusningen? Eller nja, snarare utmaningen i detta. Det finns en plan fram tills vi lämnar nyckeln i Ullvi, men sen… Tror att Lars redan har den delen utstakad, men för mig är den fortfarande lite luddig. Blir en del torrsim samt att trampavatten innan man känner att simtagen funkar, eller nått.
Regnet faller och idag ska Erics rum rensas och tömmas. Tur att han ska leka med en kompis från klockan 13:00 för annars tror jag att han enbart skulle ha lekt runt med alla saker som man hittar. Emil har två arbetsdagar kvar och Emma kämpar fortfarande med att plocka i sitt rum. Det är först på lördag som hennes rum ska tömmas MEN hon behöver några dagars försprång om man säger så. Fortsättning följer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s