Det där höll på att bli klart obra!

on

Vår briljanta (som vi tyckte) lösning med att packa in bohaget i ett par containrar som sedan flyttas till nya adressen höll på att bli en klart obra lösning. När de lossades här på gården sa chauffören att han med sin bil inte skulle kunna lyfta dessa om de var lastade, de blir för tunga. Jag hörde att han sa det men la ingen som helst vikt vid det då jag i min enfald bara tänkte att då kommer det väl en annan bil den dagen… Igår var det då dags att ringa och boka dag för flytt av containrarna, blev något paff när jag fick svaret att de inte hade någon bil som kunde lyfta så tungt. Fick tips om ett annat bolag, ringde dit och de skulle ha semesterstängt i sommar så de kunde inte heller. Började bli lite orolig, var vår briljanta idé en katastrofal plan egentligen. Fick så småningom tag på ett firma i Mora som hade både bil och möjlighet att hjälpa oss, puh, Det löste sig om än något mer komplicerat än vad jag trott.

För övrigt flöt dagen på bra, Tina tömde Erics rum på saker och flytten börjar kännas allt mer verklig. Vi beställde dessutom adressändring så visst börjar det bli på riktigt. För att testa på hur läget på nya huset är så bestämde vi oss för att gå på festival igår kväll, Putte i Parken med Markoolio. Vi åkte till Pipblåsarvägen och parkerade och hela familjen promenerade sedan till festivalområdet (Eric tog cykel) och det gemensamma omdömet från familjens samtliga medlemmar var att det känns såååååå rätt att bo på promenadavstånd från Noret.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s