Klarar vi den utmaningen är vi oslagbara

on

Vaknar upp med två veckor orörd semester framför mig. Två veckor av hårt jobb på många plan. Förutom flytt och renovering har Tina och jag en fysisk utmaning som heter duga framför oss. En utmaning vi ska ta oss an utan att det ska påverka tiden med barnen på ett negativt sätt. Ni som gjort någon, för er, tuff utmaning vet hur mycket förberedelse som krävs, du som någon gång gjort en Ironman vet exakt! Den 20 augusti är tanken att vi inte bara ska stå där i våtdräkt och starta, tanken är också att vi innan klockan passerat 23.00 på kvällen ska  ha nått målet. Om det går vet vi inte, men vi vet säkert att om det går så kan vi titulera oss som oslagbara. Vi kommer inte ha fått ihop så många träningstimmar som vi borde, vi kommer heller inte kunna fokusera mentalt riktigt så mycket som vi borde, men vi hoppas och tror att med viss finurlighet, klurighet och någon form av smarthet så ska vi knäcka koden som gör att vi, även om det inte kommer att gå snabbt, ska klara det. I och med att jag får lite ledigt så bör vi kunna lägga några extra timmar på att slipa formen de sista förberedande veckorna inför detta. Eftersom jag gjort detta tidigare, om än betydligt mycket mer förberedd, så vet jag exakt hur jäkla skoj det kan vara, vilken stämning det är i Kalmar den där dagen och vilken otrolig känsla det är att passera mållinjen. Håll gärna alla tummar och tår för oss, inte bara på själva dagen utan gärna redan från nu, det lär behövas.

Hälsar ett skräckfyllt men förväntansfullt par i Leksand!
IMG_1544

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s