Inte med i planen men förmodligen välbehövligt

on

Klockan ringde som vanligt i morse. Jag kände att jag inte ville stressa upp utan helt enkelt ligga kvar några minuter, det blev 120 minuter. Klockan blev alltså 7 istället för 5 innan jag klev ur sängen. Det innebär att hela dagen förskjuts med två timmar. Kan erkänna att en gnutta stress nu gör sig påmind. Vårt schema är allt för späckat för att ta sig sådana här friheter, samtidigt kan jag med ett uns av sunt förnuft förstå att det nog behövdes. Jag är ganska trött i framförallt kroppen dessa dagar. Det ska bli oerhört spännande att se hur dagen blir, det är nämligen en dag full av flytt inplanerad. Vi har tre dagar på oss att tömma huset, kök, sovrum och tvättstuga. Kan låta enkelt men det är en hel del saker kan jag lova.
Gårdagen var annars helt magisk. Vi tömde storstugan under förmiddagen, med allt vad det innebär. Körde saker till tippen, till nya huset och en del till våra förvaringscontainrar. Det gick riktigt smidigt och enkelt. Därefter tränade vi ett varsitt bra pass, även om kroppen kändes seg som sirap för oss båda. Efter det åkte vi och fixade lite inne på sta´n samt köpte oss en varsin glass. Vidare till nya huset där Faster Lotta kom på besök, mycket trevligt. Hon följde dessutom med en snabbis till stugan, skoj! I stugan slappade vi, grillade hamburgare och kände inte överhuvudtaget av någon stress och press. Så grymt glad att vi kan ta oss tiden att ta dessa pauser och avbrott. Det gör hoppas vi, att inte heller barnen kommer att se tillbaka på den här sommaren som jobbig och tråkig.
I nya huset, ”Pipis” som vi kallar det jobbas det på för fullt. Det målas, spacklas, dras avloppsrör, ventilation och annat. Imponerad över deras fart. Nu ska jag avnjuta en kopp kaffe och tillsammans med Tina göra om planen för dagen, den började ju som bekant så där bra..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s