Spännande vecka framför oss

on

Veckan som var avslutades med en del fokus på nya trädgården. Gräsklippning och trimning framförallt. Riktigt roligt att vara på ett nytt ställe och jobba. T och E3 kom hem från Malung igen, men då åkte E2 på ett ”sova borta kalas” så vi är fortfarande inte fulltaliga. Nu ser vi fram emot ett par veckor tillsammans med hantverkarna. Vi vet att det ska isoleras tak och gipsas en del så vi förväntar oss att behöva storstäda varje kväll, då vi ska bo i det. Dessutom ska Emils rum bli färdigt så när som på ett fönsterbyte som kommer om någon vecka, tapeter och golv skall dock bli klart vilket gör att hans rum bör vara inflyttningsklart fram emot torsdag. Det känns som att vi är väl förberedda på att dela hus med alla som ska vara här och jobba, spännande att se om de upplever det lika som oss. Det är klart att det måste vara skönt att jobba i ett hus där ingen bor och ingen hänsyn måste tas. Nu har vi försökt att förklara för dem att vi är tacksamma att de är här och jobbar och anpassar oss efter deras behov, samtidigt förstår jag att det inte är riktigt samma sak med barn som ligger och sover, hund, katt etc. Utan att klappa oss själva allt för mycket så sticker jag ändå ut hakan och säger att å andra sidan tror jag att det är en ganska rolig familj att jobba hos. Tänkte faktiskt på det i går eftermiddag. Efter 20 år tillsammans går det inte en enda dag utan att vi skrattar och fjantar ihop T och jag, tror det är en viktig faktor i ett förhållande. Glädje, skratt och lite fjanterier kombinerat med att kommunicera med varandra, det är mina råd för ett långvarigt förhållande, om någon nu vill ha ett sådant, råd alltså…:-)
Vart ett spretigt och lite hoppigt inlägg dag, så kan det bli ibland. Nu sticker jag ut med Katching på en timmes promenad innan cirkusen drar igång. Sköt om dig!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s