En vanlig flyttdag

on

Tisdagen blev en dag helt i flyttens tecken och helt enligt planen. Inte ens några incidenter från min sida. Fokus låg på två saker, flytt av containrar och städning. Tina gnuggade på medan jag var med vid flytten av våra containrar, därefter slet vi båda på med städningen. Vet inte hur det ser ut hos er andra, men en sak är säker, när vi började på att dra fram, titta bakom etc. så kan vi konstatera att vi inte har varit pedanter direkt. Fan så lortigt det var på sina håll. Tror faktiskt på riktigt att vi kommer att ändra en del rutiner i det nya huset. Det är ju faktiskt något vi är ganska bra på, att ge oss tusan på något och sedan genomföra det. Vi har våra idéer på hur det ska gå till, ska bara göras verklighet av det. En fast städdag i veckan ligger nära till hands…
Ni som läst tidigare vet att det körde ihop sig lite när vi skulle boka flytt av containrarna, hittade till slut på ett företag i Mora som skulle kunna ta åt sig uppdraget. Har haft kontakt med dem några gånger och upplevt dem som trevliga och hjälpsamma. Igår ringde så chauffören på väg ner från Mora. Världen är ju som bekant liten så det visade sig vara en mycket trevlig herre vid namn Göran. Göran är från Malung och berättade i telefon att han dessutom är släkt med Tina på relativt nära håll. När han kom skrattade Tina varmt och kände mycket väl igen honom. Kändes bra. Erfaren, hjälpsam och mycket snäll. Våra containrar fraktades med varsam hand till Pipis där de nu står på gården, och kommer nog så att göra 3-4 månader. Göran lät även barnen (och mig) åka med i lastbilen, vilket så klart var ett mycket uppskattat erbjudande.
Hur som helst, en bra dag. Men nu kan jag säga att det är ett par ganska slitna individer som sitter med varsin kopp kaffe innan dagens morgonpromenad. Vad tror ni, får jag med min älskade hustru på den promenaden? Därefter åker vi till Ullvi och fortsätter. Vi har våra planer, lyckas de så kommer de ett inlägg i glädjen tecken imorgon!
Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s