Med hunden i fokus

Torsdagen blev en dag med nästan ingen fokus på flytt och renovering. Istället var det vår hund som fick komma i fokus. Vi äger en 11 månader gammal Rhodesian Ridgeback vid namn Katching. En hund som är helt underbar och fantastisk men som också ger oss våra utmaningar. Vi köpte K från en kennel vid namn Mohagets´s Kennel som ägs av Johanna. Det känns riktigt bra då Johanna verkligen bryr sig om både oss och K även efter själva försäljningen, det märks att hon verkligen bryr sig om sina ”små” individer. Då vi känt att vi under perioder inte riktigt nått fram med vårt budskap till K så har vi haft en del kontakt med Johanna för rådfrågning och igår hade vi även en träff med henne, där hon gav oss smarta tips och råd. Det är ju som många av er redan vet så att varje individ är unik men också att varje ras har sina egenskaper och egenheter. Det blev en över tre timmar lång träff med fokus på framförallt T och mig. Vi känner redan skillnad på en del saker. Skönt att släppa flytten för en dag och liksom helt gå upp i något annat.
Samtidigt som vi var där så byggdes och tapetserades det för fullt på Pipis, det händer en hel del nu. Blir inget mer skrivet nu då vi ska ut på promenad och göra klart allt inför dagens överlämnande av hus.
Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s