Nu tittar vi bara framåt

on

Så kom då den där fredagen vi på något sätt väntat på. Dagen då vi skulle göra klart husaffären, dagen då Ullvi skulle bli ”huset som vi en gång i tiden ägde”. Dagen började dock med långpromenad, ärenden i Borlänge och på Hjultorget innan det var dags att träfä Cattis på Fastighetsbyrån, köparna samt banken. En affär som varit smidig från början till slut skulle avslutas. Papper skrevs på, diverse praktiskt om huset och dess apparater gicks igenom samt överlämning av nycklar genomfördes. Efter ungefär en timme var allt klart och två nöjda par lämnade banken. Tack Cattis för ett proffsigt och bra genomfört arbete. Efter det fortsatte vi hem, tog med oss barnen och cyklade till Leksands strand där vi tog oss ett dopp och varsin glass. Hem till husset, L klippte gräs och T ansade en del av vår Spireahäck (får fel i stavningkontrollen, hoppas ni förstår vad jag menar). Dagen avslutades sedan med att vi firade en bra genomförd flytt med middag på klassiska Bosporen. Måste passa på att lyfta våra barn i detta, de har varit helt magiska under denna period. De har hjälp till på olika sätt, varit positiva trots allt stök och verkligen visat förståelse för situationen. Tack underbara ni!

Nu tänker jag inte skriva mer då det är en stor dag idag, en dag som kräver en hel del engagemang, ett engagemang jag med glädje ska bidra med. För det ä ringen vanlig dag för det är E3:s födelsedag, hurra, hurra, hurra!

Lyckliga och förväntansfulla fortsätter vi nu vårt nya liv. Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s