För sju år sedan var det inte lika kul den här dagen!!!

on

För exakt sju år sedan upplevde vi i familjen en av de absolut mest omtumlande dagarna i våra liv. det var dagen när E3 kom till världen, en med facit i hand underbar liten krabat som har allt man kan önska sig från ett litet gossebarn, individ, människa, son, syskon och människa. Chocken över att se sitt barn födas med LKG (Läpp- käk och gomspalt) kommer jag dock aldrig att glömma. Här kan ni som vill läsa en del om den första tiden, operationer, tankar och känslor kring det. Nu till gårdagen:
Har inget minne av att någon av de andra två någonsin längtat så till en födelsedag som E3 gjort i år. Han har pratat om denna dag i månader och igår var det då dags. E1 skulle till Sundsvall på baseball så det blev till att fira redan vid 06.30. Vi sjöng och gav paket, precis som det ska. Han fick present från sina syskon, en Trick-bike (Sparkscykel) som han kommer att ha mycket glädje av. Ett litet lego fick han av Tina och mig, ett bra tidsfördriv tills det att vi skulle åka till dagens stora överraskning. Vi satte oss i bilen vid 9.45 och begav oss mot Siljansnäs. E3 hade ingen aning. När vi var ca 2 km från målet fick E3 blunda, han blundade tills det att vi kom fram, vi ledda in honom till ett hörn på Utesport i Siljansnäs (en av världens bästa cykelaffärer, det är ta mig tusan fakta) där det stod två häftiga, vad E3 kallar ”växelcyklar”: Hans min var obetalbar, han har längtat så till den dagen han skulle få en sådan cykel, en cykel med växlar och som man kan trampa bakåt på. Han fick testa båda och valde till slut ut den som kändes bäst (läs var snyggast).
Lunch intogs på en Sibylla i Leksand helt enligt E3:s plan, vi fikade på Siljans och hade en helt enkelt underbar dag. Kan inte sluta njuta av att se all lek här på gatan. det ringer på dörren fler gånger på en dag här än det gjort genom alla år i Ullvi. Spontanlek när den är som bäst:-)
Tror att E3 är precis så nöjd med sin dag som både han och vi önskar.
Idag fortsätter vi firandet med kalas för släkten, det är alltså dags för första middagsbjudningen här på vår camping. Vi hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s