Kalas, ny månad och massor på gång

Som jag skrev igår så var det dags för första bjudningen i nya huset igår. Vi var 14 personer och bestämde oss för att duka ute på verandan. Fungerade hur bra som helst även om vi samsades med delar av bohaget och hantverkarnas saker som också förvaras på verandan. Vi bjöd på tacos och hamburgare, buffé där Murrikka och nya grillen var de värmekällor som användes. Kändes härligt. Ser fram emot mycket matlagning utomhus framöver. Tyvärr gjorde mitt beslut att lägga bort telefonen att jag heller inte kom ihåg att ta några foton från denna eftermiddag. Hur som helt, nu är E3 ordentligt firad, återstår ett barnkalas som vi inte bestämt datum för ännu.
För övrigt kan konstateras att vi nu kan lägga juli till handlingarna. Det blev en riktigt bra månad för oss och jag tror vi kan sammanfatta den med att vår flytt och renovering gått över förväntan och att det känns som att vi även hunnit med bra tid med varandra, hela familjen. Nu går vi in i en ny spännande månad. Jag jobbar en vecka med start i dag efter två veckors ledighet. På lördag åker vi sedan till Kanarieöarna för rekreation och kvalitétstid. Ser fram emot det något oerhört. Den här veckan blir nog relativt lugn på renoveringsfronten även om det förhoppningsvis händer en del. Nästa vecka däremot, när vi är bortresta räknar vi med att det händer en hel del, tror fokus då blir att riva en massa på markplan. Köket ska ut, bärande stenväggar ska bort och en del annat spännande. Hoppas att när vi sammanfattar augusti om en månad så kan vi börja se lite hur det kommer att bli så småningom. Köket levereras dock inte förrän den 6 september så vi ska nog inte ha för stora förhoppningar. Våra hantverkare kommer dessutom ha tre dagar ledigt under månaden då de ska medverka i en tv-produktion, kanske får anledning att återkomma till det senare.
Nu är det dags att ge sig ut på promenad innan jag startar upp jobbet efter två veckors semester. Vi hörs.

IMG_1972
Blev i alla fall en bild innan gästerna kom
IMG_9161
Dags att duka och pynta

En kommentar Lägg till

  1. Conny skriver:

    Vi kan bjuda på några bilder här http://1942news.blogspot.se/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s