En underbar tid just nu

on

På lördag åker vi, familjen, till Kanarieöarna. En vecka i solen (hoppas vi). En vecka med bad, lek och andra aktiviteter. En vecka där vi i familjen ska umgås. Vi bryr oss i ärlighetens namn inte så mycket vart vi ska, så länge det är varmt, soligt och finns bra badmöjligheter. Hotellets standard och skaplig mat är också viktiga kriterier. För övrigt kan vi åka i stort sett vart som helst. Vi vet inte ens vart vi ska, vilken ö, vad platsen heter eller så. En härlig vecka hoppas vi på. Som sagt, vi åker på lördag, samtidigt kan jag inte låta bli att njuta redan nu, trots att vi inte packat, trots att jag jobbar och trots att vi vet att mycket av det vi ska ha med oss ligger på olika ställen i våra containers på gården. Men känslan av att snart åka, det är nästan den bästa känslan av alla om ni frågar mig. Känslan av att snart bege sig, känslan av att fortfarande ha allt kvar på något vis. En orörd semester, än så länge är ju allt perfekt och precis så som vi ville ha det. Var till Stockholm ett par dagar nu i början av veckan och såg massor av turister, att då veta att vi snart befinner oss i samma sinnesstämning som många av de jag såg gjorde känns så jäkla rätt. Ett annat bra läge på semestern är att åka till Arlanda, också något jag älskar. Att vara på väg, även att sitta på Arlanda med en smörgås och en kopp kaffe (numer alltså, förr var det så klart en kall god öl) är känslor jag kan drömma om mellan olika resor, även om just den fikan kostar lika mycket som en medelstor villa.Så klart gillar jag även att vara på själva resan men vill verkligen inte underskatta tiden fram till den. Gäller att njuta ordentligt av den så får man ju liksom ut mer av resan, eller hur?

Så med tre dagar kvar till äventyret börjar denna gång njuter jag i fulla drag av att vara på väg. Inte så att jag längtar och vill att dagarna innan ska gå fort, tvärt om. Jag vill befinna mig just här, med allt kvar. Se barnens förväntan och längtan. Lyssna när de pratar om sina drömmar om lek i poolen, bad i havet och så vidare. Med tanke på det jag skrev om igår, gällande känslor så passar det här in så jäkla bra i vårt liv just nu. Så trots att vi inte riktigt vet vart grejerna vi ska packa finns (Tina klättrade längst in i en av containrarna igår och hittade passen) finns inte tillstymmelse till stress eller irritation. Det kommer vara lite kaos, det vet vi, men det är vi också bra på att hantera här i familjen. Vi är liksom vana:-) Summa summarum= Just nu känns livet fantastiskt och det tänker vi ta vara på. Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s