Äntligen fredag…

Måste börja med att tacka för alla krya-hälsningar till vår Emil. Han mår efter omständigheterna bra och är vid gott mod och enbart öm i kroppen på några ställen.

Äntligen fredag …Eller när man har semester så kvittar det faktiskt vilken dag det är, man har ju lördag hela veckan då. Idag är det troligtvis snickarfritt här på Pipis, en ganska bra tajming eftersom vi ska små fixa med att flytta saker till andra rum eftersom det nästa vecka ska rivas vägg/väggar. Såg på ”Sommar med Ernst” igår och det är inget nytt påfund att riva en vägg pga de programmet utan en sedan länge tänkt plan. Fast nog inspirerar programmet, har redan börjat klura på trädgården tack vare hans program och det lustiga är att jag hade en klar bild hur jag ville ha det och Ernst tänkta trädgård i programmet är inte helt olikt mina tankar. Vi har även bollat klinkers med bästa färgaffären för jag/vi fick en känsla att göra schackrutigt i hallen med två olika klinkersfärger, (ngt som Ernst gjorde i ett program) men när vi testade detta i affären så blev det inge snyggt, så vi släppte den idén. Igår flyttade barnen + katt ner i kontoret och idag flyttar vi ner i Emils rum för en natt, allt för att göra plats åt våra snickare. Fem arbetsdagar är inte mycket men jag hoppas verkligen att när vi kommer tillbaka från semestern så är mycket gjort och man börjar få en känsla över hur mellanvåningen ska bli. Övervåningen har nu fått väggar och tak och är istortsett redo för att spacklas. Det är enbart i taket samt i Erics sovsmyg som det saknas gips, men det går framåt sakta men säkert. Vem vet kanske detta fixas nästa vecka och vi har något mer rum klart på listan. Annars så köpte vi mer papptallrikar och muggar igår, vår camping är långt ifrån över. Kaffemuggarna kan jag rekommendera, de är riktigt goa att dricka ur. Festade till med att köpa lax från butiken bredvid och mums vad gott det var – där är jag säker på att vi blir stammisar. Eftersom jag redan är vaken så kan jag inte smita undan morgonpromenad med L&K så det är väl bara att masa sig ur den sköna sängen och ladda för en tur (har blivit oerhört lat och seg efter dessa flyttveckor och har ingen lust att varken träna eller motionera, hoppas semestern vänder på detta) må så gott och njut av fredagen.

Erics kattvind klar
Emmas kattvind klar
Fick hjälp att klippa spireahäcken av nya grannen
Inte färdig med packningen än…
Har hämtat passen, längst in längst till vänster
Fina barnen
K längs med strandpromenaden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s