Så lägligt

on

Efter en mycket intensiv period på många plan är det så äntligen dags. Flytt, flyttstäd och allt som höt till har avlösts av byggstäd, plock, logistiska lösningar och slutligen ur- och ihopplock av bohag igen. Det var nämligen vad fredag kväll bjöd på, att plocka ihop allt i huset igen, det ska nämligen bli full fart här under nästa vecka. Hantverkare som varit på semester är tillbaka och har en plan för huset. Bärande väggar ska rivas och ersättas av balkar, kök ska rivas, övervåning färdigställas och en del annat. Exakt hur mycket av detta som kommer hinna hända under nästa vecka är oklart men vi har i alla fall skapat förutsättningar för att det ska gå.

Vi är rätt slitna nu, det ska villigt erkännas. Det är just därför det känns så förbannat lägligt och rättvist att vi klockan 05.00 nu på morgonen styr kosan mot Arlanda och terminal 5. Det finns något mystiskt och spännande med just terminal 5 på Arlanda. Förväntningarna, glädjen och ibland så klart även sorgen att lämna någon. Men nu ska ingen lämnas, nu bär det helt enkelt av, hela familjen till Kanarieöarna!!!

Husvakt, kattvakt och hundpigor är under kontroll, känns helt enkelt kanon!

Skriver inget mer nu, vill bara iväg. Ha de!
(Ber om ursäkt för bildkvalitén, mobilkamera och inga lampor)

3 kommentarer Lägg till

 1. Conny skriver:

  Vad är det för katt som syns på bild 1? Jag kan inte få det till Tiger!

  Gilla

  1. erlmanblog skriver:

   Jo det är Tiger.

   Gilla

   1. Conny skriver:

    Hm, har ni färgat honom?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s