Knappast tidsomställningen fel

Vaknar i sängen på hotellet på Kanarieöarna, tröttare än någonsin. Missar det planerade löppasset och inser att det var ett bra beslut. Det bör ju inte bero på en timmes tidsskillnad att vi båda (Tina & jag) är så här trötta. Kanske är det så att vi helt enkelt slappnar av efter en intensiv period. Jag vet inte ens om jag är riktigt ärlig mot mig själv när jag säger tyst till mig själv att det inte gör något att jag skippar morgonturen, jag kan ju träna i gymmet senare i dag. Det kan nog vara så att inte ens det blir av. Känner helt enkelt att jag kanske inte orkar idag, jag skiter kanske helt enkelt i det. Inte skäms jag för det heller, det känns bara bra på något sätt.
Gårdagen ägnades helt och fullt till att resa, bil, buss, flyg och buss var det som gällde. Vid 18-tiden lokal tid var vi framme på ett fräscht hotell med stor pool och massor av aktiviteter. Vi bytte genast om och började så klart semestern med ett dopp i poolen. E1 fick kriga rejält med sig själv för att få av alla kompresser han hade på kroppen. Nu gäller det att vara försiktig i solen då hans hud förmodligen är väldigt känslig. Han hade rejält ont men krigade sig ner i vattnet väl där tror jag vattnet kändes ganska lindrande mot såren. Hoppas på snabb läkning nu.
Efter att ha varit och ätit pasta på en restaurang uppe i byn avslutades vällen med godis, kortspel och massor av skratt. Vi hörs!

 

middagsvy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s