Inget speciellt men härligt ändå 

on

Gårdagen började med mulet väder och det gjorde att morgondoppet för alla i familjen utan jag (Tina) krävdes handdukar för att bli varm efter doppet. Dessa tjocka moln höll i sig fram till 11 tror jag sedan sprack det upp och vi kunde njuta av solen. Det är väldigt häftigt att se hur dessa fyra vattendjur hoppar, kastar boll, dyker eller bara gör kullerbyttor eller liknande i vattnet hela tiden – e1 var i stort sätt i hela dagen så när som på när vi åt lunch och en timmes tuppis. Vi fick bilder och några filmer från snickarna där vi kunde se hur de rev väggar, vilka killar. Så roligt att det går bra för dem -sååå spännande att se på söndag.Vi njöt av god mat och tog en kvällspromenad efter maten och mellan showerna. Kvällen avslutades med schack där dessvärre tjejerna fick storstryk mot killarna, ja ja vad e en bal på slottet? Nästa gång tar vi dem men då spelar vi tennis eller något annat, typ kort. 

först i poolen igen
Havet var mäktigt
kvälls-schack

Dax att väcka barnen för snart är det frukost och ännu en dag i slöhetens tecken, nice.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s