Man kan vara sliten på olika vis

on

Vi gick ut hårt, minst sagt. Barnen var i poolen först av alla de första tre dagarna, strax efter 8. Sedan var vi i poolen mer eller mindre hela dagarna fram till 17.30 med små avbrott för mat, smörja och toalettbesök. Solen tar hårt här nere, det kan jag lova. Med temperaturer en bit över 30 grader så innebär det att efter ett tag så blir man sliten. Vi har också hunnit med att spela tennis ett par timmar vilket så klart var riktigt varmt. Hur som helst, igår var barnen riktigt spaka. E1 & E2 tillbringade hela förmiddagen inomhus med en kortlek, de behövde vila helt enkelt. Det krävde några timmar och en stadig lunch för att få igång dem. Det härliga är att trots att de är trötta och till viss del brända lite här och där är humöret hela tiden bra. Att ha med sig tre barn som faktiskt aldrig är osams är en ynnest. Så klart kan de tycka lite olika i bland men det spårar aldrig ur till bråk och trät. Ska man ge sig på att ranka semestrar så är detta en topp 3-5 vill jag påstå. Det är extra roligt att E3 lärt sig simma vilket innebär att även han deltar i de vildaste av vattenlekar. Det var en kort rapport från en varm Kanarieö.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s