Sakta framåt

on

Snickarna har ledigt några dagar denna vecka som vi sagt tidigare men huset blir ändå ompysslat av elektriker och ventilationsarbetare som planerar nästa steg. Jobb som dessvärre inte syns så väl men jag tog lite bilder men nja det är inte så lätt att se hur arbetet går framåt när det enda man ser är ett hål i golvet eller en del sladdar på en vägg 🙂 Visst vill man att rum ska bli klara så att vi kan lämna campingkänslan av att alltid gå i tofflor för att inte bli smutsig/frysa eller flytta vissa saker som nu blir onödigt dammiga men just nu så känns det ändå ok.

 Jobbet har dragit igång och orken att flytta saker hemma är inte lika rapp som innan. Varje vaken tid är fylld av saker som måste göras för att inte något ska missas eller bli fel. Ska packa till Katching innan läggdags för imorgon ska han åka till bästa hundvakterna Stefan och Mimmi i fyra dagar – skönt för honom att slippa damm och ljud några dagar. Katten fortsätter att fightas med grannkatten men ja ja sånt e livet, men han kommer tillbaka till huset varje dag vilket är fantastiskt samt att han ville följa med oss på älvpromenaden idag (han gick 7 meter bakom oss halva turen innan Emil vände och tog hem honom)

Hoppas kunna visa lite trevligare bilder nästa gång men så här ser det ut nu – har ingen inkopplad tvättmaskin ännu något som verkligen behövs  ….. Känner lite panik över detta, efter helgen är det fokus på att fixa tvätt för nu är det mycket som inte är fräscht :()

köket innan vi flytta kyl och frys
hallen
köket efter flytten av kyl och frys
hallen utan garderober och öppningar
vårt sovrum utan garderober
övervåning klart för golv
dörr till toaletten uppe
väggen i klädkammaren
öppningen till klädkammaren

kyl och frys i källaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s