Mindre än 12 timmar till start

on

Nu ligger vi i var sin säng på Calmar Stadshotell. Nervösa, förväntansfulla, fnittriga, skräckslagna, glada, stirriga, förvirrade och en hel del annat som inte går att sätta ord på. Det är som bomull i huvudet när alla känslor drar fram och sköljer genom kroppen likt en maginfluensa. Jag har ju redan skrivit om förberedelser och form så det lägger vi därhän. Nu är vi här, med exakt de förutsättningar vi själva skaffat oss. Vi drömmer båda om att stå där i morgon med en finisher-tshirt och en medalj. För egen del åkte jag hit med en ganska cool känsla, det får gå som det går liksom. Men nu måste jag erkänna att jag väldigt gärna vill klara det. Målet är att klara 16 timmar. Vi har en plan för hur en sådan dags kulle kunna se ut. För er som vill följa oss kan ni ha detta som riktmärke. Eftersom det är flygande start mellan 7 och 7.15 så är det inte helt enkelt. Dessa tider grundar sig på att vi startar 7:10, varje minut före eller efter det ska alltså justeras efter det i planen. Vi bör sitta på cykeln senast 9.20, och påbörja löpningen senast 17.10 för att följa lagd plan. Vi kommer inte försöka hålla ihop då det kommer att ta allt för stor fokus och allt för mycket energi. Erfarenheten säger också att vi har våra toppar och dalar vid olika tillfällen vilket gör att det är bäst att göra sin egen dag. För er som vill följa oss, klicka på länken här och skriv in Erlman som sökord. Längre inlägg om detta äventyr utlovas efteråt, oavsett hur det slutar!
Håll gärna en tumme för oss…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s