Naiv… Ja verkligen

Texten skrevs i tisdags men publicerades först idag torsdag vilket gör att när man läser den blir det lite snurrigt med dagarna 😉 precis som det är här på Pipis också…. Snurrigt alltså.

Visst förstod jag att det skulle bli rörigt att bo mitt i en renovering men jag hade egentligen inte en aning HUR det skulle vara. Nu när vi lever mitt i det så känns det riktigt galet. Jag dammar och letar saker, jag löser matfrågan på dem mest konstiga sätten. Jag peppar barnen att tänka att de måste lägga saker på en plats där sakerna kan vara (läs i kontoret där de just nu bor) vi letar rena kläder och försöker tvätta det värsta men det är inte lätt. Imorgon hinner jag nog handla en torktumlare som kommer kunna underlätta mycket.  Jag arbetar mycket med att acceptera situationen, glömma alla drömmar om att sitta och förbereda lektioner eller träna/se barns aktiviteter etc… För just nu är det fullt blås från man kommer hem från jobbet tills bygglampan släcks på övervåning mellan 22-23. Vi saknar allt som har med praktiska lösningar som underlättar samt att vi utmanas av att ritningar på köket inte stämmer med verkligheten vilket tar energi av både mig och Lars. Men oavsett hur det är så tuggar vi vidare, en dag i taget. Vi fyller i lappar som ska till skolan, planerar när vi ska handla och vad som måste prioriteras. Igår klockan 20:42 kom Emma på att ridsakerna som hon behöver idag onsdag skulle ligga längst in i containern någonstans 😉 visst var jag helt matt att den infon kom just där och då eftersom Lars precis låst containern. Men tillsammans löste vi det och idag ska hon äntligen på sin första ridlektion igen ( visserligen med för korta ridbyxor men det löser vi till nästa vecka) 

Idag hoppas vi att det blir golv i Erics rum samt hallen uppe- ja även nytt tak i köksdelen, imorgon ska elcentralen bytas så då är det strömlöst hela dagen ;() samt att nya fönster sätts in på övervåning. Tapeter och slutfinish på övergången får vänta tills nästa helg (men sedan hoppas vi att vi kan flytta från källaren till övervåningen 😉 det går fortsatt framåt men visst önska jag att saker gick snabbare. 

Nu är det dax för en morgonpromenad med K, L har åkte till Stockholm så då blir det jag som sköter den sysslan. Längtar till fredag!

panorama över vardagsrummet
panorama över köksdelen
här ska fixas tak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s