”Återhämtningsvecka” eller nå´t…

on

Det har gått en vecka sedan vi kämpade igenom vår Ironman. En vecka som ska bestå av återhämtning. Det gäller att vara extremt försiktig med kroppen efter en sådan strapats då det finns stora risker för skador. Allmän vila, promenader, mat och helt enkelt en lugn vardag är att föredra. Delar av det har gått bra, andra delar inte alls bra. Vi har skött den fysiska delen helt ok. Inga träningspass men en hel del promenader har det blivit. Även maten har nog skötts skapligt från oss båda. En hel del extra kalorier har stoppats i magarna, i alla fall min. Allt från fikabröd, godis och mat har slunkit ner mest hela tiden känns det som. Sedan var det det där med den mentala återhämtningen, den har det nog varit sämre med. Det är svårt att vila mentalt när vi båda sprang rakt in i jobb, renovering och ett mer eller mindre allmänt kaos. Det ska erkännas att humöret sviktar emellanåt, även om vi fortfarande skrattar och skojar mest här hemma.
Det känns just nu skönt att inte ha något nytt lopp som vi är anmälda till, lite träning utan mål i lugn takt får bli melodin tills det att vi fixat i ordning här hemma. Samtidigt kan sägas att vi så sent som igår, på vår morgonpromenad började fantisera om framtidens fysiska målsättningar och utmaningar. Det finns mycket skoj att se fram emot om man vill.
Utan att säga för mycket kan jag väl nämna lopp som Swiss Alpine, Ironman runt om i världen och ökenmarathon av olika slag. Nu kittlar det till i magen igen. Bäst att släppa tanken och fokusera lite på kontorsflytt och sovrumsplanering.
Vi hörs…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s