Ni är för gulliga

Det slits och släpas här i huset. Köket levererades enligt plan i tisdags och genom ett hårt jobb är nu i stort sett alla stommar och bänkskivor på plats. Som ni säkert vet och förstår så är det ju inte riktigt lika enkelt och självklart att få saker på plats så att det stämmer med alla yttre förutsättningar och ojämnheter som det är att rita i ett elegant ritverktyg på datorn. Det felar någon millimeter och någon centimeter här och där. Lägg där till att vi absolut inte har några standardmått på kyl och frys så förstår alla ni som någon gång byggt ett kök att det krävs en hel del huvudbry mellan varven. Vi blir dock glada av alla hejarop på de sociala medierna, det stärker oss så klart. Om allt flyter på riktigt, riktigt bra kanske, kanske vi har ett kök att använda till nästa helg, alltså om två veckor. Det är ju en del målning, kakling, el och tapetsering kvar också.
Det finns dock en sak jag glömt att säga, eller kanske mer riktigt, en sak jag valt att inte säga. En sak som varit lite rolig att luras lite med, den är till er alla som hejat på, klappat i takt och kommit med glada tillrop att jag kommer att få till köket, jag kommer att klara det och så vidare. Den saken är att jag inte ens öppnat en kartong själv. Vare sig Tina eller jag har ens lyft på ett paket av de som levererades i tisdags. Vi har snickare här, snickare som gör just det arbetet som många av er tydligen trott att jag gjort. Jag har varit i Stockholm och jobbat medan de byggt kök. Annars hade inte en enda stomme suttit på plats än. Förlåt alla, men det har varit så skoj att få känna hur ni tror på oss:-) Vill det sig riktigt väl kanske vi bygger ihop någon låda under helgen, men det är också det högst osäkert. Vår utmaning är stor nog att bo i detta, och att försöka få dagarna att fungera samtidigt som vi försöker bringa lite ordning i kaoset. Kram på er!

En kommentar Lägg till

  1. Conny skriver:

    Bilder!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s