Krisen var nära men nu har vi hopp

För tre veckor sedan kände vi stort hopp till vårt bygge. Vi insåg att det var slutfinish kvar i några rum samt att det liksom rullade på. Nästa steg skulle på något vis tas. Men då hände något. Det kom en känsla av att mycket stagnerade. En kombination av otålighet från oss och avsaknad av en kategori hantverkare som skulle in och göra sitt. Nu svajade våra känslor, ena dagen med stort hopp och glädje, andra med bestörtning, frustration och ren ilska. Den senaste veckan har svajat ordentligt kan jag säga. Jag började skönja en viss förtvivlan hos Tina och jag själv var i klar obalans.
Igår rensades dock luften, nya tag togs och en plan sattes upp. Nu är vi på gång igen. Med stor förväntan ser vi fram emot kommande veckor. Dessutom nådde vi igår ett riktigt genombrott. E2 & E3 fick sina rum. Det ska sägas att just det varit ett av de stora problemen. Vi trodde vi skulle ha flyttat in i dem för tre veckor sedan men av olika orsaker har det försenats…
E2:s lycka var total, till och med att dammsuga var tydligen skoj (se bild nedan). E3 är i Göteborg och hälsar på kusinerna i helgen så hans reaktion får vänta till i morgon kväll. (i hans rum saknas en fototapet)

Även badrummet är uppe är klart så när som på ett handfat och duschväggar. Köket står på plats, kvar är kakel, lådor, tapet, takfärg och att koppla in el. Vårt sovrum saknar bara tapet och takfärg. Hallen saknar klinkers och tapet. Ja, egentligen är det bara i tvättstuga/relax i källaren som det återstår att bygga förutom E1 som ska få nytt fönster, annars är det mest ytskikt, el och ventilation kvar. När jag radar upp det här så kanske det låter mycket, men vi som levt i detta och som vet hur vi känt emellanåt vet att det är nära ett riktigt genombrott nu!
Idag blir det att skaffa in garderober till E2 & E3 samt en säng till E1. Vi börjar möblera nu!!!
Så skönt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s