Den godaste tacosen ever!

9-10 veckor! Så länge var vi utan kök… Pappmuggar, papperstallrikar, plastbestick och hämtmat. Nu är det alla ett minne blott hoppas jag. Efter sju svåra år och åtta bedrövelser kom dagen vi alla (läs familjen Erlman i Leksand) väntat på, dagen då vi kunde ställa oss framför spisen och tillaga vår egen middag i vårt eget hem. SÅ! JÄVLA! UNDERBART!
Egna sovrum, hallen uppe och en del annat är också klart så när som på något eluttag och något element här och där. Jag kommer att ta en del bilder under dagen idag när ljuset är bättre än det är nu klockan 6 på morgonen. ”Spottarna” i taket och bänkbelysning är nämligen inte klart ännu. Hur som helst, håll till godo med dessa bilder så länge så kommer det fler under morgondagen. Om inte annat, kom förbi och säg hej, ni kan få en kopp kaffe i glas eller porslinsmugg, värsta lyxen, eller hur? Nu ska vi ägna tiden åt att fira E2 som blir 11 år idag. Vi hörs.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s