Oj! Så nära totalt fiasko!

Nu sitter jag i soffan och dricker mitt morgonkaffe, glad, förhoppningsfull och lättad. Två av tre våningar klara på renoveringen, så när som på några småsaker samt installation av en kakelugn. Källaren är inte klar men allt kommer att vara helt klar till jul.
Utan att gå in djupare på det kan jag säga att det finns anledning till varför det var ett tag sedan det bloggades om vår renovering. Vissa saker behöver man helt enkelt inte ta i offentlighetens ljus, och då är ju jag ändå ganska öppen med det mesta. Vår renovering får nog klassas som en totalrenovering eller kanske till och med ombyggnad av hus. Den här typen av projekt kan då innehålla överraskningar, så även detta! Exakt vad som hände lämnar jag, som sagt därhän. Det viktiga är att allt nu är löst och vi ser fram emot upplösningen av detta projekt.
Det som känns bra är att det nu tagit sådan form att vi kunnat börja med inredning, möblering och att helt enkelt plocka fram våra saker igen. Känslan att sitta i en soffa, med soffbord, belysning, godis, Så mycket bättre på TV och hela familjen samlad känns som en magisk och helt underbar kväll. Små saker uppskattas efter månader av mer eller mindre kaos.
Vi känner oss otroligt nöjda med hur huset nu tar form, det blir exakt så som vi vill ha det. Planlösningen känns kanon, läget är optimalt och allt blir som vi vill ha det.
Förhoppningsvis kommer vi, från och med nu, vara mer frekventa med rapporteringen kring bygget.
Med en pust av lättnad siktar vi nu framåt. Mycket hårt arbete återstår, men motivationen finns där så det lär nog lösa sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s